Tuottajat - Behind the Scenes

Tuottajat - Behind the Scenes

We Got a Story to Tell. Giving You a Look Behind the Scenes.

PROLOGI
Imagine. We Create. on Tuottajien slogan ja toiminnan ydin. Muttei se kuitenkaan kerro koko tarinaa.

Tuottajat Storia
Alussa ei ollut valmista kaavaa, vain kahden nuoren naisen, Johanna von Hertzenin ja Jessica Häyhän ajatus yhdistää osaamisensa. Ja intohimonsa. Idea syntyi työn lomassa, mahdollisuudet kasvoivat ihmisiä kohdatessa. Kesällä 2016 YLE Folkille tehdyn dokumenttisarjan myötä oltiin pisteessä, jossa työtarjouksia sateli niin, että oli jo ryhdyttävä puhumaan bisneksestä.

Vaikka kiinnostus Tuottajista on lähtenyt lentoon, sisältää tarina eeppisiä aineksia. Maailman kaukaisimmissa kolkissa viihtyvästä ja elämästään kamerasta linssin läpi tutkivasta Jessicasta ei tiennyt, milloin häntä tapaisi kotimaassaan. Esiintymistaitoisen, lyriikan ja rytmien lumoissa viihtyvän Johannan ajatukset laulajan ja näyttelijän urasta ohjasivat häntä esiintymislavoille. Se, että palaset saatiin loksahtelemaan kohdalleen, Jessica jäämään Suomeen ja Johanna tarkentamaan uravalintojaan, vaati jotain, johon molemmat tunsivat intohimoa. Ja josta molemmat löysivät itsensä.

Asettelu 'nuoret naiset vastassaan Suomen suuret tuotantoyhtiöt' tuo Tuottajien tarinaan lisää epiikkaa. Johanna ja Jessica eivät kuitenkaan näe asettelussa draamaa, vaan yhteistyön mahdollisuuksia. Onko Tuottajilla ollut unettomia öitä? Tietenkin. Mutta naiset ovat valinneet Tuottajat elämäntavakseen. Ja sen, mitkä elämänkokemukset rakentavat bisneksen. Parasta Tuottajissa on se, että Johanna ja Jessica ovat niiden asioiden ytimessä, jotka heitä kiinnostavat luonnostaan. On helppo kehittää jotain, joka on itselleen luontaista, ja jota rakastaa tehdä.

"The Only Way to Do Great Work Is to Love What You Do"
- Steve Jobs -

With the best team
Enää Johanna ja Jessica eivät ole kahden. Tuottajien kasvaessa tuotantoyhtiöksi mukaan tulleet Tiina ja Tuuli antoivat Johannalle ja Jessicalle mahdollisuuden keskittyä täysillä siihen, mitä parhaiten osaavat. Tiinan vuosien kokemus suurten konsernien henkilöstöjohtamisesta tuo Tuottajiin huippuosaamista organisaation pyörittämisestä. Tuulin omistautuminen kirjoittamiselle ja visuaalisille sisällöille täydentää Tuottajien luovaa osaamista.

Tuottajat on työpaikka luoville mielille, jotka jakavat saman, intohimoisen asenteen Tuottajien tekemää työtä kohtaan. Tuottajien kasvavaa tiimiä rikastuttaa vahva verkosto osaavia yhteistyökumppaneita. Vaikka toiminnalliset päähenkilömme ovat tähtiä, on joka ikinen henkilöhahmomme tärkeä rakentamaan tarinaamme.

Imagine. We Create.
Alusta saakka Tuottajat on tarjonnut jotain muuta kuin kilpailijansa. Yritys ei ainoastaan tuota elämyksellisiä sisältöjä, vaan myös yhteisöllisiä kokemuksia uusin trendein.

Vain mielikuvitus on rajana toteuttaessamme asiakkaidemme haaveilemia sisältöjä. Yrityksellemme kaikki sisältö on tarinaa, oli kyseessä sitten festari, dokkariprojekti, fiiliskuvia tai somesisältöä. Vangitsemme tarinan, jonka asiakkaamme haluaa kertoa. Uniikkia toteutusta etsien. Työmme tarkoitus on luoda inspiroivaa sisältöä, josta ihmiset haluavat puhua ja jota he halauavat jakaa.

Snapchattia ja somea
Tarinamme päähenkilöt ovat kasvaneet kiinni älypuhelimiin. Tuottajat on alusta lähtien tarttunut digitalisoituneen maailman mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Olemme luoneet oman yrityskulttuurin, joka valtaa digitalisoituneet alustat, sosiaalisen median ja reaaliaikaiset yhteydet.

Love Story
Tuottajat ei ole yhden yön juttu. Me luomme suhteen yleisömme kanssa. Ja autamme asiakkaitamme orastavissa ja kompuroivissa suhteissa omien asiakkaidensa kanssa tai kohtaamaan kokonaan uusia kumppaneita.

Kutsumme asiakkaamme olemaan osa tarinaamme. Brändien luomisessa tai maineen tavoittelussa pelkkä somesisältö yksinään ei riitä. Yleisön osallistaminen ja aktivoiminen ovat yhtä tärkeitä osia luomistyöllemme. Arvostamme dialogeja ja luomme yhteisöjä ihmisten ympärille. Tarjoamme asikkaillemme yhteyden yleisöön ja ihmisiin.

LUKU 1
Tarina Tuottajista on vasta aluillaan. Alkusanojen jälkeen pääsemme rakentamaan tarinaamme työtä tehden. Odotamme Tuottajien tarinasta vähintään tiiliskivien paksuista, hyvien fiilisten värittämää saagaa.

Tulossa...

EPILOGI
The Thing About Stories is That You Have to Pick Up the Ones that Last - Terry Prachett

// Tuuli